Dommelstraat 5H ‘s-Hertogenbosch

Beschikbaar

Specificaties

Koopsom: € 195.000 k.k.


  • Oppervlakte: 84 m2
  • Inhoud: 235 m3
  • Bouwjaar: 2011
  • Verdiepingen: 1
  • Kamers: 3
  • Slaapkamers: 2
  • Ligging: In woonwijk

Terug naar het overzicht

Omschrijving

PRACHTIG APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS EN EEN BALKON.

Wonen in appartementencomplex de ‘de Dieze’ gelegen aan de dommelstraat betekent smaakvol wonen in ‘s-Hertogenbosch. Een mooie locatie op loopafstand van het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Het bruisende stadcentrum met de vele winkels, cafés en heerlijk restaurants zijn op enkele minuten bereikbaar. Tevens zijn er verschillende voorzieningen in de directe omgeving alsmede de op- en afrit van de A2.

In het appartementencomplex zijn 31 verrassende woningen gerealiseerd, met een diversiteit aan appartementen en indelingsmogelijkheden. Dit opmerkelijke appartementencomplex, dat geheel in een eigentijdse baksteen is opgetrokken, zal zowel een zeer statig als tegelijkertijd ook een sfeervol beeld in de buurt gaan oproepen. Binnen uw eigen complex vindt u een binnentuin gelegen op het zuiden waar u in uw spaarzame vrije tijd heerlijk kunt vertoeven. In uw eigen appartement kunt u uiteraard ook een frisse neus halen op uw eigen balkon en/of loggia en genieten van de late avondzon.

De appartementen hebben een fraaie woonkamer met open keuken. De keuken is opgesteld in een hoek en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Een royale slaapkamer, een extra kamer, separaat toilet en een complete badkamer welke is voorzien van modern sanitair. Tevens is er een aparte ruimte waar een aansluiting voor de wasmachine is gerealiseerd. De appartementen zijn gelegen op de 1e verdieping en beschikken over een loggia. Parkeren kan in de afgesloten parkeerkelder waar ook de extra berging te vinden is.

Erfpacht
Het appartement staat niet op eigen grond. De ondergrond onder het appartementencomplex is uitgegeven in erfpacht. Voor dit appartement bedraagt de vergoeding (canon) daarvoor € 305,- p/mnd. De maandelijkse canon is net als je hypotheekrente fiscaal aftrekbaar.

BIJZONDERHEDEN:
– Volledig gei¨soleerd en voorzien van vloerverwarming;
– Ruime woonkamer met open keuken;
– 2 slaapkamers;
– Een balkon met vrij uitzicht;
– De servicekosten bedragen € 87,97 per maand;
– Voorschot stookkosten
– De erfpachtcanon bedraagt € 305,- per maand, deze canon is fiscaal aftrekbaar;
– Verwarming en warm water middels centrale warmteopslag.

Voor meer informatie: www.bosswonen.nl

Locatie:

Dommelstraat 5
5215 BM 's-Hertogenbosch, Nederland

Zoek uw huis

Vul uw gegevens in, wij houden u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Verwersstraat 108
5211 HZ 's-Hertogenbosch