Hinthamereinde 58b ‘s-Hertogenbosch

Specificaties

Vraagprijs: € 230.000 k.k.


  • Oppervlakte: 47 m2
  • Inhoud: 141 m3
  • Bouwjaar: 2018
  • Verdiepingen: 1
  • Kamers: 2
  • Slaapkamers: 1
  • Ligging: In centrum

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Unieke kans, een betaalbaar en nieuw appartement in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Appartement voorzien van een groot terras van ca. 25 m2 in de inmiddels populaire straat Hinthamereinde.

Het appartement maakt deel uit van een nieuwbouwcomplex van in totaal 16 appartementen. 12 appartementen worden gerealiseerd in de 2 gebouwen aan de straatzijde en 4 appartementen in het gebouw gelegen op het achter terrein. Hier bevinden zich ook parkeerplaatsen en bergingen.

Het appartement op de eerste verdieping ligt aan de achterzijde, dus erg rustig en veel privacy op het grote terras.

Het appartement is groot ca. 47 m2 en beschikt over een ruime slaapkamer van ca. 12 m2. De badkamer is aansluitend aan de slaapkamer en is voorzien van een inloopdouche met drain en een modern wastafelmeubel.
De toiletruimte is gesitueerd in de hal en voorzien van een hangcloset en een fonteintje.

De woonkamer is direct aan het terras gelegen en via de openslaande deuren in de woonkamer en de slaapkamer is de buitenruimte bereikbaar. De open keuken wordt uitgevoerd in een lichte kleurstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-oven.

De verwachte oplevering is juni 2018.

De straat Hinthamereinde is volop in ontwikkeling. Er zijn diverse leuke zaken bij gekomen, waaronder Hotel De Blauwe Pauw, Roscam Hypotheken en natuurlijk de Watertoren. In dit gerenoveerde pand zitten inmiddels diverse kantoren én Café Herman, met een heerlijk terras op het nieuwe pleintje. En met de nieuwe ontwikkeling Zuidwillemspark wordt dit dé nieuwe hippe straat van ‘s-Hertogenbosch. www.bouwenaandenbosch.nl/zuidwillemspark

Het is mogelijk een parkeerplaats bij te kopen op het achtergelegen terrein maar een vergunning parkeert u de auto (of zelfs 2) vanaf dag één 24/7 voor € 40,- per jaar.

Locatie:

Hinthamereinde 58
5211 PN 's-Hertogenbosch, Nederland

Zoek uw huis

Vul uw gegevens in, wij houden u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Verwersstraat 108
5211 HZ 's-Hertogenbosch