Hinthamereinde 58D ‘s-Hertogenbosch

Specificaties

Vraagprijs: € 250.000 k.k.


  • Oppervlakte: 68 m2
  • Inhoud: 215 m3
  • Bouwjaar: 2019
  • Verdiepingen: 2
  • Kamers: 3
  • Slaapkamers: 1
  • Ligging: In centrum

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Dit fraaie appartement mét buitenruimte is gelegen aan de achterzijde van het nieuwe complex Hintkade wat dit voorjaar is opgeleverd. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping met een ruime slaapkamer een verdieping hoger.

Indeling

Via het gezamenlijke trappenhuis betreden we het appartement middels een kleine hal waar ook het toilet is gesitueerd. De woonkamer is opvallend licht door de vele ramen aan de achterzijde. De keuken is een modern en opvallend meubel in de kamer en uitgevoerd in een antracieten kleurstelling. De keuken is voorzien van diverse hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een koelkast, combi oven, gaskookplaat en een vaatwasser. Middels de fraaie openslaande deuren is het ruime balkon tegenover de keuken bereikbaar. Hier is het goed toeven in de avondzon met een wijntje én uitzicht op de binnenstad!

Via een gang achter de keuken treffen we de fraaie badkamer aan en tevens de trapopgang naar de slaapkamer(s). De badkamer is voorzien van een royale inloopdouche en een wastafel. De gehele badkamer is afgewerkt met luxe tegelwerk in een antraciet / witte kleurstelling.

Via de vaste trap is de ruime slaapkamer bereikbaar voorzien van grote dakramen (een extra dakraam wordt nog geplaatst). Het is mogelijk de slaapkamer nog in te delen in 2 kamers. Tevens bevindt zich de kast met technische installaties.

Op het achtergelegen terrein bevindt zich nog een ruime berging waar u meerdere fietsen in kunt stallen.

Omgeving

De straat Hinthamereinde is volop in ontwikkeling. Er zijn diverse leuke zaken bij gekomen, waaronder Hotel De Blauwe Pauw en natuurlijk de Watertoren. In dit gerenoveerde pand zitten inmiddels diverse kantoren én Café Herman, met een heerlijk terras op het nieuwe pleintje. En met de nieuwe ontwikkeling Zuidwillemspark wordt dit dé nieuwe hippe straat van ‘s-Hertogenbosch. www.bouwenaandenbosch.nl/zuidwillemspark

Het is mogelijk een te parkeren in de nabijheid met een vergunning parkeert u de auto (of zelfs 2) vanaf dag één 24/7 voor € 40,- per jaar.

Locatie:

Hinthamereinde 58D
5211 PN 's-Hertogenbosch, Nederland

Zoek uw huis

Vul uw gegevens in, wij houden u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Verwersstraat 108
5211 HZ 's-Hertogenbosch