Hinthamereinde 60C ‘s-Hertogenbosch

Specificaties

Vraagprijs: € 289.000 k.k.


  • Oppervlakte: 74 m2
  • Inhoud: 265 m3
  • Bouwjaar: 2019
  • Verdiepingen: 2
  • Kamers: 3
  • Slaapkamers: 1
  • Ligging: In centrum

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Dit gave appartement is voorzien van een waanzinnige vide en is gelegen aan de voorzijde van het nieuwe complex Hintkade wat dit voorjaar is opgeleverd. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping met een royale vide voor 1 of 2 slaapkamers een verdieping hoger.

Indeling

Via het gezamenlijke trappenhuis betreden we het appartement middels een hal waar ook de badkamer, kast met technische installaties en het toilet zijn gesitueerd. De badkamer is voorzien van een royale inloopdouche en een wastafel. De gehele badkamer is afgewerkt met luxe tegelwerk in een antraciet / witte kleurstelling.

De fantastische woonkamer waar ook de keuken is gesitueerd is zeer bijzonder door de hoogte en lichtinval van de ramen aan de voorzijde maar ook van de dakramen in de kap. De keuken is modern uitgevoerd in een hoekopstelling in een antraciet kleurstelling en voorzien van diverse hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een koelkast, combi oven, gaskookplaat en een vaatwasser. De woonkamer is dus royaal en licht maar dat is de vide ook. Via de vaste trap in de woonkamer komen we op de vide waar gemakkelijk 2 ruime slaapkamers gecreëerd kunnen worden.

Op het achtergelegen terrein is een ruime privé berging beschikbaar voor dit appartement. Dus ook de fiets en het gereedschap staan veilig achter een afgesloten deur.

Omgeving

De straat Hinthamereinde is volop in ontwikkeling. Er zijn diverse leuke zaken bij gekomen, waaronder Hotel De Blauwe Pauw en natuurlijk de Watertoren. In dit gerenoveerde pand zitten inmiddels diverse kantoren én Café Herman, met een heerlijk terras op het nieuwe pleintje. En met de nieuwe ontwikkeling Zuidwillemspark wordt dit dé nieuwe hippe straat van ‘s-Hertogenbosch. www.bouwenaandenbosch.nl/zuidwillemspark.

Het is mogelijk een te parkeren in de nabijheid met een vergunning parkeert u de auto (of zelfs 2) vanaf dag één 24/7 voor € 40,- per jaar.

Locatie:

Hinthamereinde 60C
5211 PN 's-Hertogenbosch, Nederland

Zoek uw huis

Vul uw gegevens in, wij houden u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Verwersstraat 108
5211 HZ 's-Hertogenbosch