BOSS Wonen

Hinthamerstraat 134B ‘s-Hertogenbosch

Specificaties

Vraagprijs: € 300.000 k.k.


  • Oppervlakte: 79 m2
  • Inhoud: 274 m3
  • Bouwjaar: 1890
  • Verdiepingen: 1
  • Kamers: 3
  • Slaapkamers: 2
  • Ligging: In centrum

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Prachtige benedenwoning in harte centrum, deze woning is recent geheel gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.
Dit charmante pand is gelegen in het centrum van ’s-Hertogenbosch net buiten het winkelpromenadegebied. De Hinthamerstraat was in vroegere jaren een zeer belangrijke toegangsweg van het stadscentrum, getuige het feit dat in deze straat in de middeleeuwen één van de belangrijke stadspoorten was gebouwd (Leuvense poort of Hinthamerpoort genoemd). In de nabije omgeving zijn diverse winkels en uiteraard vele gezellige horeca gelegenheden gevestigd.

Dit leuke appartement is voorzien van 2 aparte kamers die als slaapkamer kunnen dienen, verder is er een nieuwe luxe keuken met Siemens apparatuur zoals; een koelkast met vriesvak, een zeer luxe kookunit met afzuiging in het midden en een wasmachine. Ook de sanitaire ruimte is in dezelfde stijl verbouwd en voorzien van een inloopdouche. Aan de voorzijde is veel lichtinval door de hoge brede ramen waardoor er een royale leefruimte is gecreëerd.

Ook het schilderwerk aan de buitzijde is onlangs uitgevoerd.

Parkeren
Parkeren in de directe omgeving is mogelijk tegen betaling. Tevens is Parkeergarage Sint Josephstraat op loopafstand van het object gelegen. Ook is er een mogelijkheid tot het aanvragen van een parkeervergunning.

Bereikbaarheid
Het object is met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer goed te bereiken. Het NS Centraal Station ‘s-Hertogenbosch is gesitueerd op circa 15 minuten loopafstand en tevens rijden er diverse stadsbussen. De Rijkswegen A2 en A59 zijn eveneens goed te bereiken.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Locatie:

Hinthamerstraat 134B
5211 MT 's-Hertogenbosch, Nederland

Zoek uw huis

Vul uw gegevens in, wij houden u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Verwersstraat 108
5211 HZ 's-Hertogenbosch