Markt 0ong Veghel

Ingetrokken

Specificaties

Vraagprijs: € 295.000 v.o.n.


  • Oppervlakte: 90 m2
  • Inhoud: 252 m3
  • Bouwjaar: 2019
  • Verdiepingen: 1
  • Kamers: 3
  • Slaapkamers: 2
  • Ligging: Aan park, In centrum, Vrij uitzicht

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Wonen aan de markt in Veghel is voor iedereen mogelijk. 27 luxe exclusieve appartementen en penthouses.

Op de locatie van het voormalige postkantoor en naastgelegen gebouw aan de Markt in Veghel gaan binnenkort 27 exclusieve appartementen ‘aan de Markt’ in verkoop. Het appartementencomplex is met de bijzonder fraaie architectuur een verrijking voor het straatbeeld van de markt.

De appartementen en penthouses
De dorpse architectuur komt naar voren door de uitstraling van individuele pandjes in het nieuwe straatbeeld aan de Markt. De combinatie met de moderne architectuur met veel glas, grote balkons en grote raampartijen aan de zijde van de Aa maakt het totale complex zeer uniek. De appartementen bieden het wonen van de dorpse gezelligheid in hartje Veghel met de levendigheid van de markt aan de voorzijde en de rust en stilte van de beek De Aa aan de achterzijde.

De stijlvolle, ruime appartementen en penthouses kennen een luxe en hoogwaardige afwerking en brengen voor alle bewoners een hedendaags comfort. Een comfort dat zich onderscheidt in een aangenaam binnenklimaat, energie efficiëntie, geluidsisolatie, duurzaamheid en veiligheid, je voelt je direct thuis. Het totale complex is gasloos en duurzaam met toepassing van luchtwarmtepompen, zonnepanelen en duurzame materialen. Het zeer gevarieerde aanbod in grootte van de appartementen biedt voor iedereen de mogelijkheid om te wonen op zo’n markante locatie in Veghel.

De comfortabele appartementen variëren met een prijs van €185.000 tot ongeveer €415.000 voor een appartement van ca. 125 m2. De luxe penthouses met grote balkons, loggia’s en dakterrassen met een totale oppervlakte tot maar liefst ongeveer 315 m2 liggen tussen de €685.000 en €800.000.

Juist op zo’n unieke locatie als de Markt moet het voor iedereen mogelijk zijn om te wonen. Het geeft het centrum van het dorp een nieuwe impuls als woongebied. Het is er fijn wonen met alle voorzieningen, winkels, restaurants en cafés direct in de buurt. En, met eigen auto of openbaar vervoer, de Markt is uitstekend bereikbaar. Het parkeren van uw auto doet u inpandig, met een innovatief parkeersysteem, op de begane grond van het gebouw.

Nu al inschrijven
De appartementen en penthouses gaan eind september in verkoop. U kunt zich echter nu al als geïnteresseerde inschrijven op de website www.aandemarktinveghel.nl of neem contact op met de makelaars van BOSS Wonen op tel 073-6123030 of via e-mail info@bosswonen.nl

Locatie:

Markt 0
5461 JJ Veghel, Nederland

Zoek uw huis

Vul uw gegevens in, wij houden u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Verwersstraat 108
5211 HZ 's-Hertogenbosch