Markt 14a Veghel

Beschikbaar

Specificaties

Vraagprijs: € 203.000 v.o.n.


  • Oppervlakte: 50 m2
  • Inhoud: 170 m3
  • Bouwjaar: 2019
  • Verdiepingen: 1
  • Kamers: 2
  • Slaapkamers: 1
  • Ligging: In centrum

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Nieuwbouwproject Aan de Markt in Veghel. Luxe appartementen en penthouses in het centrum van Veghel.

Appartement 1.9 is 61 m2 groot en heeft een terras van 10 m2. Dit appartement is gelegen aan de kant van de waterloop de Aa en beschikt over 1 slaapkamer, een ruime inpandige berging en is gelegen op de eerste verdieping.

Riant wonen in alle privacy en toch middenin de dorpse gezelligheid. Tussen de levendigheid van de markt en de serene rust van een beek. In het dorpshart van Veghel wordt deze droom werkelijkheid met het verrijzen van het exclusieve appartementengebouw Aan de markt. Een fraai complex met een zeer unieke signatuur. Aan de marktzijde komt de dorpse architectuur naar voren door de uitstraling van individuele pandjes en een moderne architectuur met veel glas, grote balkons en grote raampartijen aan de zijde van de Aa. De 26 stijlvolle, ruime appartementen en penthouses kennen een luxe en hoogwaardige afwerking en brengen u een hedendaags comfort. Het zeer gevarieerde aanbod in grootte van de appartementen biedt ook u de fantastische mogelijkheid om op dit markant stukje Veghel te wonen. Uw blik van vrijheid naar uw nieuwe toekomst.

Het totale complex is gasloos en duurzaam met toepassing van luchtwarmtepompen, zonnepanelen en duurzame materialen. Het zeer gevarieerde aanbod in grootte van de appartementen biedt voor iedereen de mogelijkheid om te wonen op zo’n markante locatie in Veghel.

De comfortabele appartementen variëren met een prijs van €192.000 tot ongeveer €415.000 voor een appartement van ca. 125 m2. De luxe penthouses met grote balkons, loggia’s en dakterrassen met een totale oppervlakte tot maar liefst ongeveer 315 m2 liggen tussen de €685.000 en €800.000.

Juist op zo’n unieke locatie als de Markt moet het voor iedereen mogelijk zijn om te wonen. Het geeft het centrum van het dorp een nieuwe impuls als woongebied. Het is er fijn wonen met alle voorzieningen, winkels, restaurants en cafés direct in de buurt. En, met eigen auto of openbaar vervoer, de Markt is uitstekend bereikbaar. Het parkeren van uw auto doet u inpandig, met een innovatief parkeersysteem, op de begane grond van het gebouw.

Locatie:

Markt 14a
5461 JJ Veghel, Nederland

Zoek uw huis

Vul uw gegevens in, wij houden u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Verwersstraat 108
5211 HZ 's-Hertogenbosch