BOSS Wonen

Creijenhof, Rosmalen

Specificaties

Vraagprijs: € 304.000


Terug naar het overzicht

Omschrijving

Nieuwbouw appartementen Rosmalen “DE CREIJENHOF”

In het centrum van Rosmalen, op de plek van de voormalige Spar, Hema en Lake Side, realiseert Vastgoedontwikkeling Van Santvoort B.V., 22 complete nieuwbouwappartementen. De Creijenhof bestaat uit twee kleinschalige appartementengebouwen, gelegen tussen de Hoogstraat en de Dorpsstraat. Middenin het gehele project worden voor de appartementen parkeerplaatsen en bergingen gesitueerd. Met de ontwikkeling van deze appartementen is goed gelet op voldoende privacy, lichtinval en ruime buitenruimtes. Dit resulteert in een prachtig nieuw complex met appartementen variërend in grootte van 67 m² tot 113 m². Tevens kunnen er nog eenheden worden samengevoegd tot royale appartementen en penthouses.
Wonen in Creijenhof is comfortabel en vertrouwd wonen in het centrum van Rosmalen. Voor de levensgenieter, voor het stel met de drukke baan of voor iedereen die juist klaar is met die drukke baan, biedt Creijenhof een plek om zich heerlijk thuis te voelen. Met alle winkels, uitgaansgelegenheden en voorzieningen in de nabijheid. U woont in het centrum van Rosmalen.

Met het nieuwe centrum biedt Rosmalen dorpse gezelligheid met werkelijk alle voorzieningen binnen handbereik. Het winkelaanbod van Rosmalen is enorm divers, evenals alle sportfaciliteiten, een zwembad, bibliotheek, theater en een eigen treinstation.

Rondom Rosmalen vinden we ook diverse natuurgebieden zoals Eikenburg, de Hooge Heide en de Wamberg. Daarnaast is het heerlijk wandelen of fietsen ter hoogte van het nieuwe Maximakanaal, en via het zingfietspad ben je ook in 20 minuten in het gezellige centrum van ’s-Hertogenbosch. Voor een avondje theater, lekker uiteten of een museumbezoek is de binnenstad van ’s-Hertogenbosch een aanrader.

COMPLEET & COMFORTABEL Elk appartement is voorzien van een complete keuken en een moderne badkamer voorzien van sanitair en tegelwerk. Er is vloerverwarming als hoofdverwarming. Daarnaast zijn er uiteraard voldoende mogelijkheden om het appartement naar uw eigen wens en smaak af te werken. De aannemer zal samen met u het appartement verder indelen en afwerken. Het complex wordt gasloos uitgevoerd en is voorbereid op de laatste ontwikkelingen.

Een lift brengt u snel op en neer. Naar uw appartement, andere etage of begane grond. Ieder appartement is efficiënt ingedeeld. De woonkamers zijn ruim en bieden veel mogelijkheden om gezellig in te richten.

Zoveel mensen, zoveel wensen. In Creijenhof valt echt wat te kiezen. Woont u liever op de begane grond of 4-hoog? Kiest u voor een appartement aan de Dorpsstraat of aan de Hoogstraat?

In Creijenhof heeft u de mogelijkheid om voor een groter of kleiner appartement te kiezen. Kijk in het aanbod welk type appartement het beste bij u past en beschikbaar is.

https://www.creijenhof.nl/

Woningtypen:

Aantal eenheden: 22

H1

Appartement

Adres Wonen Kamers Prijs Status
Hoogstraat 104 m2 3 € 444.000 Ingetrokken

H3

Appartement

Adres Wonen Kamers Prijs Status
Hoogstraat 113 m2 3 € 464.000 Ingetrokken

H4, H8

Appartement

Adres Wonen Kamers Prijs Status
Hoogstraat 92 m2 3 € 404.000 Ingetrokken
Hoogstraat 92 m2 3 € 404.000 Ingetrokken

H7, H11

Appartement

Adres Wonen Kamers Prijs Status
Hoogstraat 92 m2 3 € 410.000 Ingetrokken
Hoogstraat 92 m2 3 € 404.000 Ingetrokken

H14

Appartement

Adres Wonen Kamers Prijs Status
Hoogstraat 66 m2 2 € 304.000 Verkocht vrij op naam

D8

Appartement

Adres Wonen Kamers Prijs Status
Dorpsstraat 84 m2 3 € 364.000 Ingetrokken

Locatie:

Creijenhof
5241 CT Rosmalen, Nederland

Zoek uw huis

Vul uw gegevens in, wij houden u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Verwersstraat 108
5211 HZ 's-Hertogenbosch