BOSS Wonen

Wilgenwende Kavels, Dordrecht

Specificaties

Vraagprijs: € 199.500


  • Perceel: 380 m2

Terug naar het overzicht

Omschrijving

BOUW ZELF UW DROOMWONING OF MET BEHULP VAN EEN VAN ONZE ARCHITECTEN. WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG.

De nieuwe wijk Wilgenwende biedt u het beste van twee werelden. Hier, aan de zuidkant van Dordrecht, kunt u landelijk wonen en de naastgelegen, bestaande wijk biedt u alle voorzieningen. De naam Wilgenwende verwijst naar een prominent aanwezige waterstroom in het Nationaal Park De Biesbosch die ook zal worden doorgezet binnen het project.

Wilgenwende is gebouwd op veiligheid en rust. Kindvriendelijkheid staat hierbij voorop, wat binnen de wijk direct te ervaren valt door het aanleggen van onder andere diverse door de wijk verspreide speelplekken, maar ook door een maximale snelheid in de wijk in te stellen

Wilgenpark omvat diverse vrije kavels en zal een uniek groen karakter krijgen. Veel vrije kavels liggen aan de ecologische zone met een bomenlaan. Ook Wilgenpark zal uiteindelijk een uniek stukje natuur worden met een groenstrook en een watergang die als een groene ader door het gebied zal gaan lopen. De ontwikkeling van Wilgenpark is erop gericht de bewoners een rustig en veilig gevoel te geven. De groene, natuurlijke omgeving versterkt dit gevoel.

Diverse speelplekken in Wilgenwende en het autoluwe karakter van de wijk maken Wilgenpark leuk en veilig voor kinderen. Wat Wilgenpark verder onderscheidt van Wilgenwende is de unieke mogelijkheid om uw eigen huis te bouwen op uw eigen stuk grond in deze groene omgeving. Individuele woonwensen van een ieder kunnen hier gerealiseerd worden door de vrijheid die u krijgt bij de bouw van uw eigen huis. De vrije kavels variëren in oppervlakte van 379 m2 tot maar liefst ruim 560 m2.

Bebouwingsvoorwaarden:
Bouwvorm: Maximaal 2 lagen en een kap
Bouwstijl: landelijk. Modern, jaren ‘30
Nokhoogte: 10 meter
Dakvorm: Zadeldak, mansardekap
Dakbedekking: pannen en riet
Bakstenen: warme getinte kleuren / accenten in witte kleuren / keimwerk / stucwerk of ander metselwerkverband
Max. bebouwingsoppervlak: zie ook bestemmingsplan, niet meer dan 30 % van het kavel
Garage / kelder: beide mogelijk

Het bouwen van een eigen woning, hoe verloopt nu zo’n proces eigenlijk?

A) Kavel keuze; Bij een eerste afspraak met de makelaar krijgt u in eerste instantie zoveel mogelijk informatie over het plan, de omgeving en de beschikbare kavels. Daarnaast gaan we uitgebreid in op het bestemmingsplan, beeldkwaliteitspan en de koopvoorwaarden. Na dit gesprek weet u wat u kunt bouwen en kan er een keuze gemaakt worden voor een van de kavels.

B) Financiering: Een gedegen advies van een betrouwbaar en deskundige adviseur is van essentieel belang in het verkoopproces. Wij kunnen u aan tafel zetten bij partijen die zeer ruime specifieke ervaring hebben in de financiering van kavels en bouwplannen. Uiteraard kunt u ook uw eigen financieel adviseur raadplegen.

C) Architect / aannemer: Nadat een u een keuze heeft gemaakt om zelf een woning te bouwen helpen wij u verder op weg. Wij nemen u desgewenst mee aan de hand en maken een afspraak bij de architect én de bouwer (catalogus). Zo kunt u een goed vergelijk maken voor welk traject u ingaat. We werken samen met partijen waar we ruime ervaring mee hebben en waar onze kopers zeer tevreden over zijn

D) Verkoop van uw eigen woning: In veel gevallen is de verkoop van de eigen woning een struikelblok. De makelaar zal snel een advies moeten uitbrengen of laten uitbrengen voor de verkoop van de eigen woning en uiteraard het verkoopproces volgen. Verkoop van het kavel kan eventueel ook geschieden onder voorbehoud verkoop eigen woning.

De woningen van Nieuwbouwproject Wilgenwende
Wilgenwende, bestaat straks uit circa 620 woningen en vrije kavels in verschillende typen en prijsklasse en zal in meerdere fasen gerealiseerd gaan worden. De architectuur is geïnspireerd op de prettige stijl van de jaren ’30. Brede dakoverstekken, erkers, rollagen, fraaie bakstenen, keramische dakpannen, maar ook ruime voor- en achtertuinen; allemaal ‘ouderwetse’ kwaliteit. Bij deze stijl sluit de aanleg van bomenlanen, een brede ecologische zone en twee parken, als natuurlijke rustpunten, naadloos aan.

10 voordelen van nieuwbouw

Hoogwaardige isolatie
Het dak, de gevels en de vloeren van een nieuwbouwwoning zijn veel beter geïsoleerd dan in een vergelijkbare bestaande woning.

Uw eigen keuzes Kiest u graag zelf uw keuken of badkamer? Met een nieuwbouwwoning van …………….heeft u alle ruimte voor de invulling van uw eigen
wensen. Ook extra’s als een uitbouw of dakkapel kunnen veelal eenvoudig worden meegenomen tijdens de bouw.

Gezond en veilig
Nieuwbouwwoningen voldoen aan de modernste veiligheidseisen. Onze woningen zijn standaard uitgerust met een energiezuinig ventilatiesysteem, een professioneel rookalarm en inbraakwerend
hang- en sluitwerk.

Duurzaam en verantwoord
Met een nieuwbouwwoning kiest u voor comfortabel wonen en draagt u bij aan een beter milieu. We gebruiken duurzaam geproduceerd hardhout, energiebesparende technieken.

Energiezuinig
Nieuwbouwwoningen die na 2011 zijn ontwikkeld voldoen minimaal aan het energiezuinige label A++. Hierdoor profiteert u van beduidend lagere energielasten, zeker in vergelijking met een bestaande woning (- 25%).

Aangename temperatuur
Steeds vaker worden nieuwbouwwoningen uitgerust met energiezuinige vloerverwarming. Met vloerverwarming voelt u in het hele vertrek dezelfde aangename temperatuur en heeft u meer
inrichtingsvrijheid en ruimte in huis, bestaande woning. Hierdoor blijft de warmte langer in huis en geniet u van meer wooncomfort.

Isolerend HR++ glas
Nieuwbouwwoningen zijn uitgerust met isolerend HR++ glas. Hierdoor houdt u de kou buiten en de warmte binnen. Met HR++ glas bespaart u jaarlijks aanzienlijk op de energiekosten.

Onderhoudsvriendelijk
Met een nieuwbouwwoning heeft u de komende jaren niet alleen weinig onderhoud, maar ook garantie op veel materialen. Alles is immers gloednieuw. Zo houdt u geld en tijd over voor andere leuke dingen.

Financieel aantrekkelijk
Een nieuwbouwwoning biedt veel fi nanciële voordelen. U betaalt geen overdrachtsbelasting en bespaart fors op uw energierekening. Met minimaal een A++ label kunt u bovendien meer lenen voor het kopen van een huis.

Prettige woonomgeving
Met een nieuwbouwwoning van……….. woont u comfortabel in een prettige omgeving. We besteden veel aandacht aan openbaar groen, veilige speelplaatsen, voldoende parkeerplekken, scholen, winkels op loopafstand en zo mogelijk aansluiting het openbaar vervoer.

Woningtypen:

Aantal eenheden: 14

14 bouwkavels - Dordrecht

Woonhuis

Locatie:

Wilgenwende Kavels
3328 LK Dordrecht, Nederland

Zoek uw huis

Vul uw gegevens in, wij houden u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Verwersstraat 108
5211 HZ 's-Hertogenbosch