BOSS Wonen

Laan van Braets 14 Dordrecht

Specificaties

Vraagprijs: € 695.000 v.o.n.


  • Oppervlakte: 186 m2
  • Perceel: 380 m2
  • Inhoud: 739 m3
  • Bouwjaar: 2021
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 4
  • Ligging: Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Vrijstaand wonen in Wilgenwende!

Kenmerken van de woningen De kavel van de woning is ruim. Hier kun je echt wat bijzonders van maken. Voor binnen geldt hetzelfde: een tuinkamer, extra (slaap)kamer, een extra badkamer of een uitbouw? Het is allemaal mogelijk. Ontdek hoe jij jouw droomhuis creëert.

– Woonoppervlakte: 186m²
– Kaveloppervlakte: 380m²
– Grote achtertuin op het zuiden en een royale tuin rondom
– Garage naast het huis
– Oprit voor 2 auto’s
– Sfeervolle woonkeuken aan de voorzijde
– 6,75 meter brede woonkamer met openslaande deuren naar de tuin
– Standaard 3 slaapkamers, 5 kamers is mogelijk
– Badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel
– Separaat toilet
– Vrij indeelbare 2e verdieping
– Berging op de 2e verdieping voor de wasmachine en droger
– Luxe afwerkingsniveau met mooi sanitair
– Ruim aanbod van opties zoals: uitbouw achterzijde, dakraam en dakkapel.
– Stelpost sanitair € 7.500,-
– Stelpost keuken € 7.500,-

De omgeving laat je groene hart sneller kloppen De woning is gesitueerd in de nieuwe wijk Wilgenwende. Deze wijk biedt u het beste van twee werelden. Hier, aan de zuidkant van Dordrecht, kunt u landelijk wonen en de naastgelegen, bestaande wijk biedt u alle voorzieningen. De naam Wilgenwende verwijst naar een prominent aanwezige waterstroom in het Nationaal Park De Biesbosch die ook zal worden doorgezet binnen het project. Bent u natuurliefhebber, fietser of wandelaar dan kunt u hier naar hartenlust genieten van de omgeving. Wilgenwende is gebouwd op veiligheid en rust. Kindvriendelijkheid staat hierbij voorop, wat binnen de wijk direct te ervaren valt door het aanleggen van onder andere diverse door de wijk verspreide speelplekken, maar ook door een maximale snelheid in de wijk in te stellen van 30 km per uur. Duurzaamheid De woningen integreert prima in de natuurrijke omgeving en heeft zonnepanelen op het dak. Daarnaast wordt de woning uitgerust met een duurzame installatie waardoor efficiënt wordt omgegaan met energie. Terwijl je hier leeft en geniet van het heerlijke buitenleven, draag je de natuur een warm hart toe. Genieten van jouw grote tuin De woning heeft een fraaie tuin rondom. De achtertuin is zuidelijk gelegen waardoor je de gehele dag kunt genieten van de zon. De kavel heeft een oppervlakte van 380 m2 .

De woning is dichtgelegen bij het Biesbosch waardoor je altijd kunt genieten van de natuur.
Wonen aan de rand van een nationaal park in Dordrecht Hollandse glorie in je achtertuin Wonen aan de rand van een nationaal park. Op fietsafstand van een stad met een aangenaam historisch centrum. Naast sportvelden. Vlakbij een uitvalsweg waardoor u in korte tijd in Rotterdam, in het bourgondische Brabant of aan de rustige Zeeuwse kusten bent. Waar kan dat nog, in Nederland? De nieuwe wijk Wilgenwende maakt het allemaal waar Aan de zuidkant van Dordrecht heten we u welkom in een aangename woonomgeving. De opzet van de nieuwe wijk en de jaren 30-stijl van de woning passen helemaal in de landelijke omgeving. Bomenlanen en een prachtig park zijn aangename rustpunten. Spelende kinderen hebben voorrang op het verkeer. En in de naastgelegen wijk Sterrenburg vindt u alles wat u nodig hebt: een winkelcentrum, fitnessmogelijkheden en een sporthal, medische voorzieningen en een bibliotheek. Snel uit… en thuis Vanuit Wilgenwende fiets je binnen 15 minuten naar het gezellige stadshart van “de eerste stad van Holland” met haar historisch en rijk verleden.

Dordrecht, oftewel Dordt in de volksmond, is een stad die alles heeft. Van oude havens, sfeervolle smalle straatjes, een gezellig centrum met pleinen, restaurants, terrasjes aan het water, poppodia, theaters, musea en bijzondere festivals. Kortom, een stad met een kloppend hart! Dordrecht ligt weliswaar op een eiland, maar is uitstekend bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en ook met de waterbus. Bovendien ben je binnen een mum van tijd in Rotterdam of Breda.

Een fraaie in jaren 30-stijl, vrijstaande woning met een statige uitstraling. In de basis wordt de woning aangeboden met een luxe afgewerkte badkamer en toiletten. Daarnaast krijgt u een keukencheque aangeboden zodat u uw droomkeuken kunt realiseren. De woning heeft een ruime tuin rondom, plaats voor 2 auto’s op eigen terrein en wordt er een forse garage gerealiseerd. De woning is in de basis dus al compleet, desalniettemin kunt u kiezen uit een variëteit aan opties.

Schitterende vrijstaande woning in jaren 30 stijl Thuiskomen is hier fijn. De wijk kleurt groen en er zijn 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. De woning heeft een statige uitstraling dat extra wordt benadrukt door de topgevel. Zie jij jezelf hier al wonen? De woning heeft een beukmaat van 6,75 meter breed, waardoor je geniet van veel woonruimte. Alleen de woonkamer en leef keuken tellen samen al ruim 60m2 . En als je dan bedenkt dat de ramen overal groot zijn en gesierd worden door roedes, dan is de toon gezet. Sfeervol en riant leven gaan hand in hand. Er zijn 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 woningbreed is en de badkamer wordt gerealiseerd met een douche, ligbad en dubbele wastafel. Fijn dat het toilet apart is. De zolderverdieping is vrij in te delen, hier kunnen makkelijk nog 2 extra kamers gerealiseerd worden.

Kenmerken van de woningen
De kavel van de woning is ruim. Hier kun je echt wat bijzonders van maken. Voor binnen geldt hetzelfde: een tuinkamer, extra (slaap)kamer, een extra badkamer of een uitbouw? Het is allemaal mogelijk. Ontdek hoe jij jouw droomhuis creëert.
– Woonoppervlakte: 186m²
– Kaveloppervlakte: 380m2
– Grote achtertuin op het zuiden en een royale tuin rondom
– Garage naast het huis
– Oprit voor 2 auto’s
– Sfeervolle woonkeuken aan de voorzijde
– 6,75 meter brede woonkamer met openslaande deuren naar de tuin
– Standaard 3 slaapkamers, 5 kamers is mogelijk
– Badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel
– Separaat toilet
– Vrij indeelbare 2e verdieping
– Berging op de 2e verdieping voor de wasmachine en droger
– Luxe afwerkingsniveau met mooi sanitair
– Ruim aanbod van opties zoals: uitbouw achterzijde, dakraam en dakkapel.

Locatie:

Laan van Braets 14
3328 LK Dordrecht, Nederland

Zoek uw huis

Vul uw gegevens in, wij houden u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Verwersstraat 108
5211 HZ 's-Hertogenbosch