Vinkenbaan 0ong Dordrecht

Beschikbaar

Specificaties

Vraagprijs: € 595.000 v.o.n.


  • Oppervlakte: 228 m2
  • Inhoud: 570 m3

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Luxe Livingstone villa van ca 228 m2 woonoppervlakte, voorzien van alle luxe en een hoog afwerkingsniveau. De kavels zijn landelijk gelegen dicht tegen het natuurpark de Bieschbosch aan, in de nieuwe wijk Wilgenwende te Dordrecht

Wilgenwende, nieuwbouw woningen in Dordrecht
Het totale project Wilgenwende wordt in meerdere fasen gebouwd. De architectuur van de huizen is geïnspireerd op de prettige stijl van de jaren-30. “Ouderwets” maar met de hoge kwaliteit van nu. De woonomgeving kenmerkt zich door fraaie bomenlanen, een brede ecologische zone en meerdere parken als natuurlijk rustpunt in de wijk.

Deelplan Livingstone
Een mooie plek aan de rand van de wijk Wilgenwende. Deze fase bestaat uit 12 kavels met Livingstone woningen, bijna allemaal vrijstaand. Een eigen woning laten ontwerpen? Ook dit kan bij Livingstone. Voor Livingstone is niets te gek. We besteden veel aandacht aan een ontwerp. Leidend hierin zijn de persoonlijke gesprekken. Tijdens de gesprekken laten we al ‘schetsend’ de ideeën tot leven komen.

Zelf bouwen?
Heeft u altijd de droom gehad om zelf uw huis te ontwerpen c.q. te bouwen? Wilgenwende biedt hiervoor volop mogelijkheden. In totaal zijn er 60 vrije kavels beschikbaar waarop u, binnen de gestelde eisen van de gemeente, uw woning kunt realiseren. Op dit moment zijn wij in verkoop met de eerste 14 vrije kavels. Meer hierover leest u hier.
Wilt u meer weten over het aankoop- en bouwproces? Wij ontvangen u graag in het verkoopcentrum van Wilgenwende.

Locatie:

Vinkenbaan 0ong
3328 LH Dordrecht, Nederland

Zoek uw huis

Vul uw gegevens in, wij houden u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Verwersstraat 108
5211 HZ 's-Hertogenbosch