BOSS Wonen

Taalstraat 3 Vught

Specificaties

Huurprijs: € 4.250 per maand


  • Oppervlakte: 172 m2
  • Perceel: 400 m2
  • Inhoud: 750 m3
  • Verdiepingen: 4
  • Kamers: 12
  • Slaapkamers: 7

Terug naar het overzicht

Omschrijving

TE HUUR, HEERLIJK FAMILIE HUIS!
Zeer ruime karakteristieke en sfeervolle jaren 30 woning in goede staat met zeven slaapkamers en twee badkamers, uitermate geschikt voor een gezin met kinderen, met voldoende parkeerruimte op eigen terrein.

De woning is gelegen in een zeer gewilde buurt dichtbij de natuurgebieden Het Bossche Broek, “De IJzeren Man”, de Vughtse Heide, diverse scholen en nabij het centrum van Vught en ’s-Hertogenbosch.

De woning beschikt over een prachtig entree, een karakteristieke L-vormige woonkamer met een erker met glas-in-lood ramen en openslaande deuren naar een balkon c.q. de achtertuin en een open keuken. De open keuken is voorzien van diverse apparatuur

Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich 5 slaapkamers en een luxe badkamer die is voorzien van dubbele wastafel, toilet en ruime douche. In het souterrain zijn diverse kamers (te gebruiken als slaap/logeer- of studeerkamer), een separate douche en toilet en een bijkeuken met toegang tot de achtertuin. De woning bevindt zich zeer goede staat en is zowel binnen als buiten zeer sfeervol en verrassend.

De tuin is fraai aangelegd met meerdere terrassen en gazon. Tevens is er een ruime houten berging aanwezig en een oprit voor 2 auto’s.

Vught
Vught is een zeer aantrekkelijke en gewilde gemeente. Het aantrekkelijke van Vught is gelegen in de combinatie van de vele bossen en het natuurschoon, de mooie woonwijken, de
vele voorzieningen waaronder goede scholen, winkels, sportfaciliteiten en de korte afstand
naar ’s-Hertogenbosch, de bruisende hoofdstad van Brabant. Vught is een gemeente met circa 26.000 inwoners, heeft een eigen NS station en ligt op een knooppunt van wegen, waardoor Vught goed en gemakkelijk bereikbaar is. Vught is een forensendorp en ligt op een uur reisafstand van Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Venlo. Door de centrale ligging is het goed mogelijk vanuit Vught zowel in de regio Eindhoven als in de Randstad te werken.

Bijzonderheden:
– De woning wordt compleet gemeubileerd verhuurd.
– De huurprijs bedraagt € 4.250,- per maand
– De kosten voor gas/water/elektra/internet/telefoon/evt alarmsysteem zijn voor rekening huurder
– Delen niet toegestaan
– Studenten niet toegestaan
– Roken niet toegestaan
– Huurcontracten onder voorbehoud van toestemming eigenaar
– Afmetingen volgens NEN 2580
– Huurprijsherziening: de huurprijs zal jaarlijks met een door het Centraal bureau voor de statistiek (CBS) vastgesteld percentage worden verhoogd, volgens het gestelde in de algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte.

Om in aanmerking te komen voor deze woning zijn de eisen als volgt:
– Aantoonbaar inkomen uit werk. In de regel dient je bruto maandsalaris minimaal drie maal de maandhuur te bedragen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Locatie:

Taalstraat 3
5261 BA Vught, Nederland

Zoek uw huis

Vul uw gegevens in, wij houden u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Verwersstraat 108
5211 HZ 's-Hertogenbosch