BOSS Wonen

BOSS Wonen Uw makelaar in Den Bosch en omgeving

BOSS Wonen is uw professionele makelaar sinds 2010. De makelaars van BOSS Wonen werken vanuit ’s-Hertogenbosch en hebben ruim 20 jaar ervaring. De makelaars van BOSS Wonen, vinden persoonlijke begeleiding het aller belangrijkste. Zij zijn op meerdere gebieden actief waaronder verkoop en aankoop van bestaande woningen maar ook nieuwbouw en uiteraard de verhuur van woningen. Zij zijn onderscheidend door de gerichte aanpak van aankoop en verkoop. Het resultaat is wat telt en dat betekent een tevreden opdrachtgever, een succesvolle transactie, tegen de beste condities.

Waarom kiezen voor BOSS Wonen Makelaardij

BOSS Wonen is de makelaar in Den Bosch en omgeving. Sinds 2010 zijn wij met ons makelaarskantoor actief. Wij onderscheiden ons door onze bijzondere aanpak en begeleiding. BOSS Wonen begeleidt u namelijk van a tot z in het proces van aankoop, verhuur of verkoop. U heeft altijd dezelfde contact persoon die u persoonlijk begeleidt in het gehele proces. Daar waar vele makelaars u loslaten tijdens het proces begeleiden wij u tot aan het einde met plezier en passie.

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst komen de makelaars van BOSS Wonen samen bij u langs om uw behoefte te inventariseren en uw woning op te nemen. Daaruit volgt een uitgebreid advies met betrekking tot het verkoop- of verhuurproces en uiteraard de te hanteren prijs. Wanneer de opdracht tot stand is gekomen worden er professionele foto’s gemaakt door Zibber samen met een film van de woning. Ook hoogtefoto’s en 360 graden foto’s kunnen aan de presentatie worden toegevoegd. U ontvangt altijd direct terugkoppeling van afspraken die zijn gemaakt of bezichtigingen die hebben plaatsgevonden. De makelaars van BOSS Wonen begeleiden u verder in het gehele proces tot en met de gang naar de notaris.

Gratis waardebepaling Den Bosch

Woont u in Den Bosch en omgeving en heeft u verhuisplannen en wilt u graag weten wat de huidige marktwaarde is van uw woning? Klik hier en u ontvangt van ons een gratis waardebepaling.

Gerelateerde afbeelding
  • Professioneel, gecertificeerd makelaar
  • Persoonlijke benadering en betrokkenheid
  • Onderscheidend in de woningmarkt
  • Iedere dag telefonisch bereikbaar tot 23:00

Makelaars

Martijn van Kollenburg

Martijn van Kollenburg

Makelaar

RMT, directeur / gecertificeerd makelaar. Als voormalig NVM-Makelaar met 20 jaar ervaring in de regio én als geboren Bosschenaar kent hij de markt als geen ander.

Zoek uw huis

Vul uw gegevens in, wij houden u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Verwersstraat 108
5211 HZ 's-Hertogenbosch