BOSS Wonen

Nieuwbouw Den Bosch en omgeving

Nieuwbouw projecten Den Bosch

Jaarlijks worden er nieuwbouwprojecten gerealiseerd binnen ons werkgebied. De makelaars van BOSS Wonen hebben al meer dan 20 jaar ervaring met nieuwbouw. Daarnaast staan wij dagelijks in contact met aannemers en projectontwikkelaars.

Nieuwbouw woningen Den Bosch

Nieuwbouw kopen en verkopen is compleet anders dan de verkoop van bestaande woningen, met name de contracten en de wijze van financiering. Door de jarenlange ervaring met de verkoop van nieuwbouw woningen zijn de makelaars van BOSS Wonen een professionele gespreks- en sparringpartnet van de project ontwikkelaar maar kunnen zij ook als geen ander de consument enthousiatmeren en informeren.

Projectontwikkeling Den Bosch

Voor een gedegen advies omtrent de haalbaarheid van uw nieuwbouwproject of als u op zoek bent naar een nieuwe ontwikkeling bent u bij BOSS Wonen aan het goede adres. De afgelopen jaren hebben we woningen verkocht in grote ontwikkelingen zoals De Groote Wielen in Rosmalen en De Haverleij te ’s-Hertogenbosch, Centrumplan Vught, Dorp 040 Eindhoven en Wilgenwende Dordrecht maar ook bij kleinere ontwikkelingen zoals de Hintkade in ’s-Hertogenbosch en Park Reeburg Vught. Binnen een paar dagen brengen wij voor de projectontwikkelaar uitgebreide visie uit waarin een onderbouwd prijsadvies, marketingplan, marktsituatie, doelgroepbepaling, projectbeoordeling doorlooptijden in zijn opgenomen.

Gerelateerde afbeelding
  • Professioneel, gecertificeerd makelaar
  • Persoonlijke benadering en betrokkenheid
  • Onderscheidend in de woningmarkt
  • Iedere dag telefonisch bereikbaar tot 23:00

Zoek uw huis

Vul uw gegevens in, wij houden u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Verwersstraat 108
5211 HZ 's-Hertogenbosch