BOSS Wonen

Stadsmakelaar Den Bosch

Bent u op zoek naar een woning in de binnenstad van Den Bosch óf wilt u uw woning in de binnenstad verkopen? Dan is BOSS Wonen voor u de makelaar.

Wonen in de binnenstad van Den Bosch

Een grote wens van velen, wonen in de Bossche binnenstad. De karakteristieke panden, de verborgen buitenruimtes, de vele voorzieningen van winkels en speciaalzaken en het zeer ruime aanbod van diverse horeca maken wonen in de binnenstad uiterst aantrekkelijk. En dan hebben we de korte afstand tot het Bossche Broek, Zuiderpark en Jeroen Boschtuin nog niet eens genoemd. Eigenlijk teveel om op te noemen waarom het zo aantrekkelijk wonen is in de binnenstad van Den Bosch.

Woning kopen in de binnenstad van Den Bosch

Bij het kopen van een woning of appartement in de binnenstad van Den Bosch moet u toch op een aantal dingen letten. Het merendeel van de panden zijn ouder dan 30 jaar en dienen bouwkundig te worden geïnspecteerd. Daarnaast zijn er veel vereniging van eigenaren, ook bij beneden en bovenwoningen die beoordeeld moeten worden én is de grond soms geen eigendom van de verkoper. Allemaal zaken waarbij de makelaars van BOSS Wonen u zullen begeleiden.

BOSS Wonen helpt u graag met het kopen van een woning in de Binnenstad.

We kennen de binnenstad als onze spreekwoordelijke broekzak (Martijn is geboren op de Smalle Haven) en door ons ruime netwerk ín de binnenstad kan BOSS Wonen u optimaal van dienst zijn bij de verkoop van uw object of de aankoop van uw nieuwe woning. Afgelopen jaren hebben we al menig pand verkocht en aangekocht en zijn we ook betrokken geweest bij uiteenlopende en ingewikkelde transacties. Daarbij weten we vaak als eerste of en waar er iets in de verkoop gaat komen of waar potentiële kopers uit ons bestand naar op zoek zijn.

Gerelateerde afbeelding
  • Professioneel, gecertificeerd makelaar
  • Persoonlijke benadering en betrokkenheid
  • Onderscheidend in de woningmarkt
  • Iedere dag telefonisch bereikbaar tot 23:00

Zoek uw huis

Vul uw gegevens in, wij houden u automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan uw wensen.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Verwersstraat 108
5211 HZ 's-Hertogenbosch